Foodtruck huren bedrijfsfeest

Ben je op zoek naar sfeervolle foodcatering? Ga voor foodtrucks! Gevarieerd, uniek en een gesprekstarter. Van houtoven pizza's, authentiek Indiaas, versgebakken frietjes tot dagvers schepijs. Als specialist helpen we je graag bij het organiseren van een passende foodtruck line-up voor jullie bedrijfsfeest. 

Foodtrucks op een bedrijfsfeest in Boven Leeuwen

Unieke cateraars op wielen

Bij de organisatie van bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsfeest of open dag komt veel kijken. Zo komt ook vanzelf de volgende vraag voorbij: wat geef ik mijn gasten te eten? Bij veel evenementlocaties zit een vaste cateraar. Die kent de locatie en heeft een misschien wel een vast menu geschikt voor het type evenement dat je organiseert, maar toch voelt het alsof er iets mist… Er kriebelt iets, behoefte naar meer, eens wat anders. Foodtrucks! Een unieke vervanger van de cateraar. Het is een gesprekstarter, een kennismaking met nieuwe keukens en het geeft extra sfeer aan je evenement. Ben jij geïnteresseerd in het huren van foodtrucks? Wij helpen je graag verder! Dat kan in de vorm van een ‘kant-en-klaar’ pakket, of kleinere onderdelen die wij voor je regelen.

Foto credits: WinterfoodfestivalFoto credits: Magioni PizzaFoto credits: Royal BC Museum

Verschillende keukens

Met foodtrucks kan je veel verschillende kanten op. Bijna elke keuken wordt wel gerepresenteerd door een of meerdere foodtrucks. Heb jij ooit op een vakantie heerlijk Mexicaans gegeten en wil je die ervaring delen met je gasten? Het kan! De charme van foodtrucks is dat je veel verschillende kanten op kan waardoor er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit. Ook voor vegan of halal gerechten draaien foodtruckeigenaren hun hand niet om. Daarnaast ziet het er super leuk uit om een paar foodtrucks naast elkaar op een rijtje te zetten. Foodtrucks doen hun best om hun wagen er zo mooi mogelijk uit te laten zien, hierdoor zijn ze vaak vrolijk en uitbundig. Dit geeft een hele leuke uitstraling, waardoor de sfeer op je evenement meteen wordt beïnvloed en je gasten uiteraard ook.

Hier onder staan een paar voorbeelden van foodtrucks met verschillende keukens:

 

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je foodtrucks op je evenement neerzet. Om te beginnen de locatie, is je evenement binnen of buiten? Binnen heb je bijvoorbeeld te maken met deuren waar je doorheen moet kunnen. Het gebruik van bakfietsen geeft je wat meer flexibiliteit, maar behoudt wel de gemoedelijke sfeer die foodtrucks met zich meebrengen.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met het aantal gasten dat je verwacht. Hoe meer gasten, hoe meer foodtrucks je nodig zal hebben. Doordat alle gerechten vers worden bereid duurt het langer voordat het eten klaar is. Als het budget het toelaat kan je zorgen dat extra foodtrucks aanwezig zijn zodat je de rijen korter kunt houden en je gasten blijer. Daarnaast zorgt dit voor extra diversiteit in de gerechten. Een gemiddelde foodtruck kan 75 tot 150 gerechten per uur serveren. Een extra tip om ervoor te zorgen dat de rijen niet te lang worden: zodra je meerdere groepen binnen je evenement hebt, kan je ze overlappend aan elkaar laten eten. Hierdoor staat niet iedereen tegelijk in de rij.

Wil jij je gasten op je volgende evenement laten genieten van foodtrucks met verschillende keukens? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op! Dan gaan we samen kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Foto credits: De Eetfabriek

Contact met een specialist van Brandstof Events

Op zoek naar informatie? Vragen? Wij helpen je graag!

Chat met ons

De chat is momenteel offline

Mail ons

Stuur ons een e-mail

Wij reageren zo snel mogelijk!

Bel ons

026 20 22 264

Ma t/m vr 09:30 - 17:30

Foto credits: The Funk Trunk, Winterfoodfestival, Magioni Pizza, Royal BC Museum, De Eetfabriek

Onze website plaatst enkele noodzakelijke cookies om deze site gebruiksvriendelijke te maken en het gebruik ervan door bezoekers te begrijpen.