Brandstof. Nieuwe foodtrucks.

Ben je eigenaar van een professionele foodtruck en wil je samenwerken met Brandstof Events? Stuur ons je contactgegevens en wij nemen contact op.

 

Vermelding op de website van Brandstof Events is gratis. Onze redactie en foodtruck specialisten zijn wel selectief in de toelating. We zoeken naar de beste Nederlandse foodtrucks waar we prettig mee kunnen samenwerken.

Meerdere foodtrucks in festival stijl

Aanmelden van je foodtruck

We zijn altijd op zoek naar goede en originele foodtrucks, maar zijn wel selectief in welke foodtrucks we op onze website plaatsen. We vermelden dus niet alle foodtrucks op deze website. We willen maximaal zo'n 75 foodtrucks vermelden. Meer heeft weinig zin om dat we dan in de praktijk weinig samen zullen oppakken.

We selecteren foodtrucks op originaliteit, regio, betrouwbaarheid bij afspraken en natuurlijk de kwaliteit van de gerechten.

Daarnaast proberen we een gevarieerd aanbod voor onze klanten aan te bieden. Dus niet teveel foodtrucks met hetzelfde assortiment.

Brandstof Events

info@brandstofevents.nl
+31 (0)26 20 22 264
Hondiusstraat 20 AC Arnhem

Contactformulier

Stuur ons een bericht

Onze website plaatst enkele noodzakelijke cookies om deze site gebruiksvriendelijke te maken en het gebruik ervan door bezoekers te begrijpen.