Alle foodtruck expertise voor jouw event

Brandstof is fan van foodtrucks. Sinds 2017 helpen onze Foodtruck bookers dagelijks evenement organisatoren bij het uitwerken en boeken van de ideale food line-up voor hun event.

Meerdere foodtrucks in festival stijl

Rollende keukens

Of je nou een borrel organiseert met 50 collega's of een congres voor 10.000 bezoekers, de catering is een belangrijk onderdeel van het succes. Goede foodtrucks kunnen passende,  originele gerechten of dranken serveren en voegen altijd iets positiefs toe aan de sfeer. Maar waar begin je als organisator met zoeken?

Top 50 foodtrucks

De doorgewinterde specialisten van Brandstof kennen de markt, zijn creatief en hebben het netwerk om jou te helpen. Enerzijds bieden we, na een zorgvuldige selectie, een overzichtelijk platform met daarop de allerbeste foodtrucks en mobiele barren van Nederland en België. Anderzijds kunnen we op maat een volledige food line-up voor je evenement of feest uitwerken. Alle ingrediënten dus voor een onderscheidende catering op jouw evenement.

Meerdere foodtrucks in festival stijl
Foto credits: Buitengewoon Bubbels

Mix van expertises

Brandstof is opgericht door ervaren foodtruckhouders, een event projectmanager en een marketeer. Zodoende begrijpen we beide zijden van de markt. We weten wat het is om een foodtruckhouder te zijn. maar aan de andere kant waren we ook vaak opdrachtgever of projectmanager. Daardoor past ons deze adviserende en bemiddelende rol zo goed.

Pop-event in festival stijl

En ook al zijn we geen evenementenbureau, er is één thema dat we natuurlijk tot in onze vezels kennen. Festival. En daarom maken we daar een uitzondering. Als je zelf een pop-up event zoals een festival bruiloft, bedrijfsfeest in festivalsfeer, boho tuinfeest of ongedwongen bedrijfsopening organiseert, dan helpen we je graag met de gehele invulling.

Foodtrucks op een bedrijfsfeest in Boven Leeuwen

Persoonlijk kennis maken?

of liever eerst via een toetsenbord

Chatten

De chat is momenteel offline

Mailen

Stuur ons een e-mail

Wij reageren zo snel mogelijk!

Bellen

026 20 22 264

Ma t/m vr 09:30 - 17:30

Onze website plaatst enkele noodzakelijke cookies om deze site gebruiksvriendelijke te maken en het gebruik ervan door bezoekers te begrijpen.