Entertainment vanuit een mobiele truck

Kinderen hebben vermaak nodig. De concentratie is niet altijd van lange duur en verveling kan snel toeslaan. Gelukkig kunnen kinderen zich onderling goed vermaken en zijn er locaties met speeltuinen of ander vermaak. Is dit er niet of wil je graag een extra activiteit toevoegen, dan is er genoeg entertainment in te huren. Misschien niet altijd vanuit een mobiele truck, maar wat niet is kan nog komen. Laat je inspireren door dit artikel en wie weet sta jij straks met je eigen schminktruck of entertainmentbakfiets op feesten en partijen.

Door: Ruby

02-08-2021

Photobooth

Meer dan een foodtruck

Door de coronacrisis zijn we allemaal veel aan huis gekluisterd (geweest). Ook al mag er steeds meer in de openbaarheid, er zullen vast mensen en gezinnen zijn die het thuisblijven stiekem best lekker vonden. Geen zin dus om erop uit te trekken voor een kinderfeestje? Of heb jij de ideale tuin voor een kinderfeestje aan huis? Ook dan is een beetje entertainment best welkom en kun je een truck met vermaak inhuren.

Onderstaande activiteiten leuken je feestje sowieso op, (food)truck of niet.

Caravan Betsie of Bertha

Photo-booths zijn niet alleen leuk voor het entertainment maar ook voor de herinneringen. Na veel lol in het fotohokje ga je ook nog eens naar huis met leuke foto’s. En uit Caravan Betsie of Bertha komen zeker leuke foto’s! De professionele fotograaf zorgt voor mooie foto’s en er zijn allerlei attributen om de foto op te leuken, denk aan gekke hoedjes, brillen of snorren. Je mag zoveel foto’s maken als je wilt en je hebt de keuze uit het formaat 10 x 15 cm of een fotostrip.

Stiekem niet alleen leuk voor kinderen en succes gegarandeerd. Kies je voor Betsie dan krijg je een roze caravan met roze attributen. Is de lievelingskleur blauw, dan kun je beter voor Bertha kiezen want die komt in het blauw met blauwe attributen. Naast deze twee caravans met professionele fotograaf, is er ook nog de inflatable booth, oftewel een opblaasbaar fotohokje. Te huur met of zonder personeel. De kinderen kunnen helemaal losgaan met gekke gezichten en attributen.

Lees meer over Caravan Betsie & Bertha.

Escaping Game Truck

De mobiele Game Truck van Escaping staat garant voor pure entertainment. Deze stoere industriële truck is van binnen gevuld met een actief teamspel. Geïnspireerd door de oude arcadehallen combineer je reactievermogen, behendigheid en samenwerking om de Gametruck te verslaan. Met één tot vijf personen probeer je binnen enkele minuten een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Een leuke en energieke activiteit, die geschikt is voor elke gelegenheid.

De gametruck met zijn mobiele real-life game kan naar elke locatie verplaatst worden. De games hebben een speelduur van zeven minuten, waardoor er per uur tot wel dertig kinderen kunnen spelen. Ideaal voor een kinderfeestje of om de kids op jouw evenement even zoet te houden.

Lees meer over de Game Truck van Escaping.

Gamewagen

In deze truck kunnen gameliefhebbers hun hart ophalen. Met maar liefst vijf schermen en de nieuwste spelcomputers kunnen tot wel 20 kinderen tegelijk gamen in groepjes van vier. En al dat gamen maakt natuurlijk hongerig en dorstig. Daar is over nagedacht, want in de truck zijn een popcornautomaat en slush machine aanwezig.

Lees meer over Gamewagen.

Schmink- en verkleedtruck

Ik heb het niet kunnen vinden, maar wellicht een gat in de markt; een schmink- en/of verkleedtruck. Ideaal voor op een bruiloft of evenement. De kinderen hebben hun eigen hoekje waar ze zich prima kunnen vermaken onder leiding van de schminkjuffen. Alle kindjes worden geschminkt en kunnen zich verkleden of leuke attributen uitzoeken.

Ook voor een kinderfeestje is dit uitermate geschikt en helemaal leuk om er een thema aan te koppelen. Denk aan sprookjesprinsessen, zeemeerminnen of superhelden.

Wel heb ik de Schmink- en Glittertantes gevonden, die elk gezichtje omtoveren tot een waar kunstwerk. Niet perse vanuit een truck, maar wel in te huren voor feesten en partijen. Ook kunnen ze een mobiele snoeptafel meenemen waarop je zelf fantasiesnoepjes en lolly’s kunt maken.

Het complete plaatje

Om het feestje compleet te maken, huur je ook een foodtruck die de kids voorziet van de nodige suiker. Voor een keertje mag dat best. Bekijk onze tips voor de gezelligste foodtrucks voor kinderen.

 

Onze website plaatst enkele noodzakelijke cookies om deze site gebruiksvriendelijke te maken en het gebruik ervan door bezoekers te begrijpen.