Sfeervolle foodtrucks voor jouw kerstborrel

Kerst, you love it or you hate it. Ik ben er dol op! Gezellige lichtjes en glitter all over the place. Leuke cadeautjes shoppen voor mijn dierbaren en heerlijke hapjes, drankjes en diners in overvloed. Ik heb zelfs Wham die me s ’ochtends wekt met Last Christmas. Yep, love it!

Door: Ruby

16-12-2021

Borrels, lekker eten & gezellig samen zijn

Kerst is voor de meeste mensen een gezellig samenkomen waarbij eten en borrels een grote rol vervullen. De een geniet van het uren in de keuken staan en is weken van tevoren al menu’s aan het samenstellen, maar de ander zit liever met een drankje in de hand te kletsen met de visite. Ook bij bedrijven is de kerstborrel vaak hét hoogtepunt van het jaar. Maak het jezelf dit jaar eens makkelijk, huur een foodtruck - of meerdere - en heb alle tijd voor je gasten of personeel.

Ook in verband met de coronamaatregelen is dit een uitstekende oplossing! Een gezellige foodtruck brengt meteen veel sfeer met zich mee. Je kunt dus een bedrijventerrein, een straat of je achtertuin meteen gezellig maken met een foodtruck. Daarnaast bied je ook de mogelijkheid om afstand te houden tussen de genodigden én er is vaak voor ieder wat wils.

Dus, organiseer jij dit jaar de buurtborrel, het kerstdiner of bedrijfsfeest? Denk eens aan het inhuren van een foodtruck of creëer een winterfestival en nodig meerdere foodtrucks uit. Wij bieden je alvast wat inspiratie met deze sfeervolle foodtrucks.

De Bus van Zus

De Bus van Zus is sowieso al een goed idee met al het lekkers dat Kim maakt. Speciaal voor de feestperiode heeft zij een nieuw concept bedacht; de Kerst Drive Thru. Bedoeld voor bedrijven die op deze manier hun personeel iets leuks kunnen geven voor kerst. Het persoonlijke contact met collega’s heeft de laatste tijd nogal wat te wensen overgelaten. Voor wie vindt dat hun personeel wel wat extra’s heeft verdiend, is dit de uitkomst. Op eigen terrein worden verschillende Volkswagen Foodtrucks geplaatst. Het personeel loopt een route waarbij zij bij de eerste stop een kerstpakket krijgen. Bij de tweede stop halen ze een heerlijk warm drankje zoals warme chocomelk of glühwein en bij de derde stop een lekkere snack of oliebol. En dat allemaal op gepaste afstand. Uiteraard zijn ook andere wensen qua menu bespreekbaar, net als de aankleding en het inhuren van een kerstman.

Lees meer over de Kerst Drive Thru van de Bus van Zus.

PopUp Borrel

Voor een echte winterse borrel ben je bij PopUp Borrel aan het juiste adres. Aan alles is gedacht; winterse chalets, kraampjes met warme dranken en winterse gerechten als erwtensoep, bratwurst of poffertjes. Zelfs de aankleding is tot in de puntjes verzorgd met dennenbomen, lichtjes en misschien wel een schaatsbaan. Zie je het al voor je, jullie eigen straat of parkeerplaats omgetoverd tot een winterwonderland? Brandende vuurkorven, een gezellig kerstmuziekje op de achtergrond, laat het feest maar beginnen!

Lees meer over de winterborrel van PopUp Borrel.

Buitengewoon Bubbels

Denk je aan kerst, dan denk je misschien toch ook wel aan bubbels. Of bewaar je die liever voor Oud en Nieuw? Bubbels brengen in ieder geval feest met zich mee en zo ook Buitengewoon Bubbels. Die kun je er goed bij hebben! Bij een kerstborrel mag natuurlijk de bar niet ontbreken. Kies jij voor verschillende foodtrucks tijdens je kerstevenement, dan voorziet Buitengewoon Bubbels jouw gasten of collega’s van de heerlijkste drankjes. Uiteraard zijn er bubbels, maar ook wijn, cocktails, mocktails en fruitsapjes zijn onderdeel van het menu. Ook als ze niet van druiven gemaakt zijn. Naast de verschillende arrangementen is er ook maatwerk mogelijk. Het assortiment dat wordt geserveerd vanuit de Amerikaanse retro trailer of de vintage bakfiets is dus helemaal aan te passen aan de stijl van jouw evenement. Daarmee kun je het onderdeel ‘bar’ dus afvinken.

Lees meer over Buitengewoon Bubbels.

Soulbeats DJ Bus

Tja, je denkt misschien ‘wat is een feestje zonder hapjes en drankjes’. Maar wat is een feestje zonder muziek? Nou, in ieder geval een stil feestje. Vooral bij de kerstborrel maak je de sfeer met gezellige muziek. Er zijn tal van kerstnummers en tegenwoordig ook nog in verschillende muziekgenres. En wie zegt dat het bij kerstmuziek moet blijven? Misschien wil je uiteindelijk iedereen wel de dansvloer op hebben. Of je nou gaat voor achtergrondmuziek of voor een wilde danspartij, Soulbeats draait de lekkerste platen vanuit hun oldtimer met open dak. Van disco tot dance en wie weet toveren ze ook zo een kerstrepertoire naar boven.

 

Lees meer over Soulbeats.

Kerstival

Een kerstevent of eindejaarsborrel op werk, een supergoed idee. Maar wie gaat dit organiseren? Iedereen is druk. Geen paniek! Bij ‘Festival op het Bedrijf’ zijn ze gespecialiseerd in geheel verzorgde bedrijfsevenementen op eigen terrein. Met hun Kerstival haal je in een keer het hele kerstcircus binnen met keuze uit twee thema’s; Cozy Winter Wonderland of Shiny Winter Wonderland. Alles wordt voor je geregeld én allemaal coronaproof. Een compleet winters ingericht borrelplein klinkt niet verkeerd toch? Denk aan gezellige bartenders en festivalbediening met rode bretels en kerstmuts, statafels, après-ski sets met schapenvachtjes, tonnen met verlichting, kerststerren, winterse tekstborden, sledes, schaatsen en kerstbomen. Niks meer aan doen!

Lees meer over het Kerstival van Festival op het Bedrijf.

Onze website plaatst enkele noodzakelijke cookies om deze site gebruiksvriendelijke te maken en het gebruik ervan door bezoekers te begrijpen.