benzinepomp

Wat?

Wij zijn de brandstof voor elk evenement. Enerzijds bieden we na zorgvuldige selectie een overzichtelijk platform waarop de allerbeste foodtrucks van Nederland en België zich kunnen presenteren, anderzijds verzorgen we met veel bezieling complete pop-up events (groot- én kleinschalig) die uitblinken in creativiteit en stijl.     
benzinepomp

Waarom?

Op de eerste plaats zijn wij van Brandstof fan van foodtrucks en het fijne sfeertje dat daarbij komt kijken. Pop-up events zijn dan ook op ons lijf geschreven. Gemoedelijk, persoonlijk en altijd op maat. Elke gelegenheid vraagt weer om een andere route en wij gaan graag samen met de opdrachtgever op zoek naar de juiste richting.

vwbusjes
regenboog

Hoe?

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, maar in het algemeen valt onze manier van werken in vier woorden samen te vatten. We bepalen de koers samen met de opdrachtgever, zijn beweeglijk waar nodig en creatief in het zoeken naar oplossingen. Om het af te maken gaan we altijd en overal met een gezonde dosis passie te werk.
regenboog

Onze hoekstenen

Samen

We doen het samen. Dit houdt in dat we goed luisteren naar de specifieke wensen en daar ook écht iets mee doen. Want luisteren is ook een vak.

Beweeglijk

Niet alleen onze foodtrucks zijn in beweging, wij zelf zijn dat ook. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en nemen geen genoegen met middelmaat.

Creatief

Mogelijke problemen en knelpunten herkennen is belangrijk, maar wij vinden het nóg belangrijker om deze op een creatieve manier uit de weg te ruimen.

Passie

Wij zijn er van overtuigd dat deze beloftes niet ingelost kunnen worden zonder passie. Onze passie voor foodtrucks en organiseren staat gelukkig altijd aan.   

TEAM BRANDSTOF

Wij zijn een klein, fris & fruitig team, aangevuld met vakkundige hulpkrachten.

Daan Stapelbroek

overonshandwritten-daan

Tom de Groot

overonshandwritten-tom

Naam

E-mailadres

Bericht