Rollende keuken huren

Rollende keukens hebben de laatste jaren snel aan populariteit gewonnen. En terecht wat ons betreft! Deze rollende restaurantjes en barretjes zijn in te zetten op íedere locatie en zorgen daarmee direct voor een sfeervolle omgeving. Maar belangrijker nog, door hun mobiele karakter kunnen deze rijdende keukens flexibel inspelen op de laatste food trends en dat zorgt voor bijzondere gerechten die met oog voor detail vers bereid worden.   

 

Een (of meerdere) rollende keuken(s) huren kan tegenwoordig bovendien heel eenvoudig en snel via de website van Brandstof Events. Op onze website tref je een overzichtelijk rijtje aan van de leukste en lekkerste foodtrucks van Nederland en België. Een rollende keuken huren was nog nooit zo eenvoudig!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven? Wij gaan op zoek naar een passende oplossing voor alle wensen en alle budgets. Van een groots opgezet bedrijfsevenement met alles erop en eraan tot een intiem feestje in de eigen tuin waarbij het op de details aankomt, met Brandstof Events ben je verzekerd van een totaalplaatje dat klópt. Bij elk feest of evenement komen er tijdens het plannen bovendien wel wat beren op de weg, maar wij denken graag in mogelijkheden om hier zo soepel mogelijk op te anticiperen. Contacteer ons dus gerust in geval van speciale verzoekjes, opmerkingen of algemene vragen. Dat is mogelijk via een van de contactformulieren op onze website, per telefoon of per e-mail. De keuze is reuze!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht