Privéfeest

Wil je dit jaar een spetterend verjaardagsfeest geven met alles erop en eraan? Heb je binnenkort een onvergetelijk communiefeest in gedachten en op zoek naar iets speciaals? Of staat eindelijk dat legendarische tuinfeest op de planning waar het al jaren niet van kwam? Brandstof Events zorgt er met veel plezier en toewijding voor dat alles op rolletjes verloopt en jijzelf volop van deze speciale dag kan genieten.

 

Met de inzet van de leukste foodtrucks, mobiele barretjes, (muzikale) aankleding en andere mobiele concepten zetten wij alles op alles om van jouw fuif een droomfeest te maken. Ook is het uiteraard mogelijk om ons ‘slechts’ een deel van het feest te laten verzorgen, op die manier hebben we voor diverse specifieke wensen en voor elk budget wat te bieden.

Hapjes

We love food! Wij verzorgen de lekkerste en origineelste hapjes op de feestlocatie. Nomnomnom…

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Muziek

Van dampende beats tot fijne achtergrondmuziek, wij zoeken de muziek die hélemaal bij het feest past.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij elke achtertuin of verlaten oprit om tot een sfeervolle feestlocatie.  

Foodtrucks ♥ Brandstof ♥ Pop-up events

Kijk dus gerust nog even rond op onze website voor de verschillende mogelijkheden óf vraag direct meer informatie aan over het verzorgen van het privéfeest door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen om persoonlijk de details en mogelijkheden te bespreken.

Direct informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in!

Contactpersoon

Aanvraag

Naam

E-mailadres

Bericht