Personeelsfeest

Work hard, play hard. Na een jaar van hard werken en het bereiken van nieuwe mijlpalen is het tijd om het personeel de waardering te geven die ze (denken te) verdienen. Tijd voor een feestje dus. Een bedrijfsfeest op de eigen locatie brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Zo is er symbolisch gezien natuurlijk geen mooiere plek om de bedrijfssuccessen te vieren dan op de werkplek zelf, het personeel kan na het werk kruipend naar de feestlocatie en ook belastingtechnisch is het zeer voordelig om een personeelsfeest op de eigen werkplek te geven.

 

Brandstof Events tovert binnen no time iedere parkeerplaats, kantine of werkmagazijn om tot een sfeervol festivalterrein. De beste en leukste foodtrucks, een passende aankleding op locatie, puike pop-up DJ’s en andere mobiele concepten maken van elk bedrijfsfeest een onvergetelijke happening!

Catering

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Muziek

Van dampende beats tot fijne achtergrondmuziek, wij zoeken de muziek die hélemaal bij het event past.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerplaats of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Bediening

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…  

Foodtrucks ♥ Brandstof ♥ Pop-up events

Kijk dus gerust nog even rond op onze website voor de verschillende mogelijkheden óf vraag direct meer informatie aan over het verzorgen van het personeelsfeest door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen om persoonlijk de details en mogelijkheden te bespreken.

Direct informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in!

Contactpersoon

Aanvraag

Naam

E-mailadres

Bericht