Open dag

Een open dag is geen op zichzelf staande dag, maar een visitekaartje van de onderneming. Deze dag is de laatste jaren een belangrijk onderdeel van de communicatiestrategie geworden en verdient dan ook de nodige professionele aandacht. Of de voorkeur nou uitgaat naar een informele en gemoedelijke sfeer of naar een strak geregisseerd geheel, bij Brandstof Events bepalen we graag samen met elkaar de route naar een optimaal communicatieplan.

 

Al bij al komt er namelijk heel wat kijken bij het organiseren van een open dag; van het regelen van een vergunning tot het uitnodigingstraject en van de catering tot de facilitaire voorzieningen op locatie. Wij zetten met gevoel voor detail ons brede scala aan mobiele concepten in om deze dag niet alleen succesvol te laten verlopen, maar ook nog eens op een leuke en originele manier!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen de lekkerste en meest originele hapjes op locatie. Nomnomnom…

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij elk parkeerterrein en iedere showroom om tot een sfeervolle ontvangstlocatie. 

Geluid & techniek

Wij regelen geluid & techniek zodat de gastheer zich daar niet om hoeft te bekommeren. Wéér een zorg minder.    

Foodtrucks ♥ Brandstof ♥ Pop-up events

Kijk dus gerust nog even rond op onze website voor de verschillende mogelijkheden óf vraag direct meer informatie aan over het verzorgen van de open dag door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen om persoonlijk de details en mogelijkheden te bespreken.

Direct informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in!

Contactpersoon

Aanvraag

Naam

E-mailadres

Bericht