Bruiloft

Trouwen in festival stijl is helemaal hot. En terecht! Want waarom zou je jouw trouwfeest vieren in partycentrum De Feesthut als het ook in een ongedwongen en kleurrijk festivalsfeertje kan? Brandstof Events is de ideale ceremoniemeester voor een stijlvolle en spetterende pop-up bruiloft.

 

Authentieke gerechten vanuit foodtrucks, drankjes uit de leukste mobiele barretjes, pop-up DJ’s of live muziek, passende aankleding, meubilair en de coördinatie van het hele circus… Wij verzorgen dit alles met veel plezier en oog voor detail. Het bruidspaar hoeft eigenlijk alleen nog maar JA te zeggen, wij regelen de rest! Ook is het uiteraard mogelijk om ons slechts een deel van de bruiloft door ons te laten verzorgen, op die manier hebben hebben we voor alle wensen en voor elk budget wat te bieden.

Hapjes

We love food! Wij verzorgen de lekkerste en origineelste hapjes op locatie. Nomnomnom…

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Muziek

Van dampende beats tot fijne achtergrondmuziek, wij zoeken de muziek die hélemaal bij de bruiloft past.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een oude schuur of kale zaal om tot een sfeervolle trouwlocatie.  

Foodtrucks ♥ Brandstof ♥ Pop-up events

Kijk dus gerust nog even rond op onze website voor de verschillende mogelijkheden óf vraag direct meer informatie aan over het verzorgen van de bruiloft door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen om persoonlijk de details en mogelijkheden te bespreken.

Direct informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in!

Contactpersoon

Aanvraag

Naam

E-mailadres

Bericht