Bedrijfsopening

De opening van een onderneming is de eerste gelegenheid om publiekelijk richting te geven aan de koers die het bedrijf wil gaan volgen. Naast een persoonlijke mijlpaal is de bedrijfsopening vooral een belangrijk visitekaartje, want een eerste indruk kun je maar één keer achterlaten. De opening is daarmee direct een onderdeel van de communicatiestrategie van de onderneming en het kan zeer de moeite (en het geld) waard zijn om dit op een professionele én leuke manier te laten verzorgen.

 

Wij van Brandstof Events komen met veel plezier de catering op wieltjes, het benodigde meubilair en de (muzikale) aankleding verzorgen bij de bedrijfsopening. Of het nou een vrolijke bedoeling moet worden of juist wat strakker en zakelijk, wij komen graag met ideeën en voorstellen op maat.

Entree

Een spectaculaire entree in gedachten? Wij gaan er graag samen voor zitten om écht iets speciaals neer te zetten.

Catering

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Geluid & techniek

Wij regelen geluid & techniek zodat de host zich daar niet om hoeft te bekommeren. Wéér een zorg minder.

Bediening

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…  

Foodtrucks ♥ Brandstof ♥ Pop-up events

Kijk dus gerust nog even rond op onze website voor de verschillende mogelijkheden óf vraag direct meer informatie aan over het verzorgen van de bedrijfsopening door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen om persoonlijk de details en mogelijkheden te bespreken.

Direct informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in!

Contactpersoon

Aanvraag

Naam

E-mailadres

Bericht