Bedrijfsborrel

Na al dat harde werken moet er af en toe ook tijd zijn voor ontspanning. Een gezellige bedrijfsborrel met het personeel en/of de belangrijkste relaties is niet alleen leuk, maar het geeft (mits goed uitgevoerd) natuurlijk ook een positieve boodschap af aan werknemers en klanten.

 

Het laten verzorgen van de bedrijfsborrel door Brandstof geeft de zekerheid dat deze boodschap overkomt zoals bedoeld. Professioneel en met oog voor detail verzorgen wij de leukste en meest stijlvolle personeelsborrels op locatie. Rollende keukens en barretjes, (muzikale) aankleding en passend meubilair worden door ons tot in de puntjes geregeld en gecoördineerd.

Hapjes

We love food! Wij verzorgen de lekkerste en meest originele hapjes op locatie. Nomnomnom…

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Muziek

Van dampende beats tot fijne achtergrondmuziek, wij zoeken de muziek die hélemaal bij de borrel past.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle borrellocatie.  

Foodtrucks ♥ Brandstof ♥ Pop-up events

Kijk dus gerust nog even rond op onze website voor de verschillende mogelijkheden óf vraag direct meer informatie aan over het verzorgen van de bedrijfsborrel door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen om persoonlijk de details en mogelijkheden te bespreken.

Direct informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in!

Contactpersoon

Aanvraag

Naam

E-mailadres

Bericht