Pop-up events

Pop-up events, wat zijn dat nou eigenlijk? Uiteraard is geen enkele gelegenheid hetzelfde, maar in de regel gaat het hier om evenementen die in zeer korte tijd gerealiseerd kunnen worden en na afloop ook weer als de wiedeweerga afgebouwd en verdwenen zijn. In de praktijk kan het hier dus gaan om een grote diversiteit aan events. Van royaal opgezette bedrijfsfeesten tot intieme bruiloften en van informele open dagen tot strak geregisseerde productlanceringen. Hoe of waar dan ook, met Brandstof haal je tijdelijk je eigen pop-up festival in huis. Sfeervol, dynamisch en vooral heel erg leuk!

 

Het mobiele karakter van foodtrucks, pop-up DJ’s en aankleding op locatie sluit hier uiteraard naadloos bij aan. Op deze manier kan namelijk iedere locatie, van ontplofte werkgarage tot betonnen buitenterrein, omgetoverd worden tot een sfeervolle festivalzone én kunnen onze met zorg geselecteerde foodtrucks puik inspelen op de laatste ontwikkelingen als het gaat om festivals & food.

 

Wij van Brandstof zijn groot liefhebbers van het informele en gemoedelijke festivalsfeertje en organiseren daarom met veel enthousiasme de meest originele en stijlvolle pop-up events. Binnenkort wellicht ook op jouw locatie? Wij staan te popelen!

Catering

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Muziek

Van dampende beats tot fijne achtergrondmuziek, wij zoeken de muziek die hélemaal bij het event past.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Bediening

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

Foodtrucks ♥ Brandstof ♥ Pop-up events

Kijk dus gerust nog even rond op onze website voor de verschillende mogelijkheden óf vraag direct meer informatie aan over het geplande pop-up event door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen om persoonlijk de details en mogelijkheden te bespreken.

Direct informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in!

Contactpersoon

Aanvraag

Naam

E-mailadres

Bericht