Mobiele keuken huren

Mobiele keukens en mobiele barren hebben ons straatbeeld de laatste jaren behoorlijk verfraaid, maar worden nu ook steeds vaker ingehuurd op besloten feesten en recepties. Het grote voordeel van deze mobiele restaurantjes en barretjes is dat ze – naast heerlijke hapjes en drankjes – direct voor een gezellige en prettige sfeer zorgen. Op deze manier kan elke kantoorruimte, loods of achtertuin snel omgetoverd worden tot een sfeervolle feestlocatie. Win-win dus!

 

Een mobiele keuken huren is bovendien niet alleen leuk, maar nu ook heel gemakkelijk. Team Brandstof heeft namelijk op haar website alvast een handig overzicht geplaatst van de betere foodtrucks van ons land en verzorgt de gehele procedure. Eén of meerdere mobiele keukens in huis halen is nog nooit zo makkelijk geweest!     

 

Meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Wij gaan graag samen met de opdrachtgever op zoek naar hét perfecte plaatje, rekening houdend met de wensen en het budget. Van een massaal bedrijfsfeest dat de aandacht moet trekken tot een intiem feestje aan huis waarbij alles tot in detail moet kloppen, Brandstof Events zorgt in overleg met de opdrachtgever áltijd voor de juiste touch. Bij elk event ontstaan er tijdens het organiseren bovendien wel wat obstakels, maar wij denken graag in oplossingen om hier zo creatief mogelijk mee om te gaan. Schroom derhalve niet om contact met ons op te nemen bij mogelijke interesse, vragen of speciale verzoekjes. Dit is mogelijk via onze website, telefonisch of per e-mail. Kansen genoeg dus!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht