Huren foodtruck

Foodtrucks, ze zijn tegenwoordig niet meer te missen. Of je nou een festival bezoekt, te gast bent op een bedrijfsfeest of naar een markt gaat; foodtrucks everywhere… En terecht wat ons betreft. Met één of meerdere foodtrucks op je terrein haal je nou eenmaal kwaliteit en sfeer in huis. Want (h)eerlijke gerechtjes die met passie bereid zijn en op een bijzondere manier gepresenteerd worden, zeg daar maar eens nee tegen!

 

Wij van Brandstof Events zijn in ieder geval fan van foodtrucks. Op onze website is een overzicht te vinden van de leukste, beste en meest originele foodtrucks die ons land (en België) rijk is. Dat maakt het kiezen alvast een stukje makkelijker… Ook het opvragen van prijsopgaven en overige contact met de foodtruckers nemen wij voor onze rekening. Het enige dat jíj nog hoeft te doen is kijken, kiezen en eten maar!  

 

Meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Wij staan open voor een grote hoeveelheid aan wensen en budget ranges. Van een groots opgezet bedrijfsevenement met alles erop en eraan tot een intiem feestje in de eigen tuin waarbij het op de details aankomt, met Brandstof Events ben je verzekerd van een totaalplaatje dat klópt. Wij vinden het belangrijk om kritisch te kijken naar mogelijke knelpunten, maar nóg belangrijker om samen te kijken naar creatieve oplossingen voor de ‘problemen’ die we onderweg kunnen tegenkomen bij het realiseren van alle wensen. Contacteer ons dus gerust in geval van speciale verzoekjes, opmerkingen of algemene vragen. Dat is mogelijk via een van de contactformulieren op onze website, per telefoon of per e-mail. De keuze is reuze!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht