Huren food truck

Food trucks hebben het straatbeeld en de catering op feestjes steeds meer kleur gegeven de afgelopen jaren. Fantasieloos en middelmaat worden gelukkig steeds vaker ingeruild voor bijzonder maatwerk en kwaliteit, met dank aan de vele nieuwe food trucks en hun chefs. Het grote voordeel van deze mobiele eet- en drinktrucks is dat zij met hun mobiele karakter een grote diversiteit aan gerechtjes kunnen serveren en ook nog eens snel in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen. Voor élke gelegenheid en voor diverse aantallen gasten kan op deze manier dus een tussendoortje of compleet menu op maat gefabriceerd worden. Ook voor diverse drankjes kan een mobiele keuken of bar heel geschikt zijn, denk bijvoorbeeld aan een een toffe food truck met bubbels of cockails.       

 

Op de website van Brandstof Events hebben wij alvast een overzicht samengesteld van de beste foodtrucks en mobiele barretjes die ons land rijk is. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een food truck te huren… Kijken, kiezen en smullen maar!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de eventuele kosten? Wij gaan graag samen met jou op zoek naar hét perfecte plaatje, rekening houdend met de wensen en het budget. Van een massaal bedrijfsfeest met diverse foodtrucks tot een intiem feestje aan huis waarbij de catering tot in detail moet kloppen, Brandstof Events zorgt in overleg met de opdrachtgever áltijd voor de juiste touch. Schroom derhalve niet om contact met ons op te nemen bij mogelijke interesse, vragen of speciale verzoekjes. Dit is mogelijk via onze website, telefonisch of per e-mail. Kansen genoeg dus!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht