Foodtrucks

Foodtrucks, wat zijn ze leuk he? Ze zijn snel gekomen de afgelopen jaren, maar wat ons betreft gaan ze niet snel meer verdwijnen. Spectaculaire voertuigen, kleurrijke chefs en uiteraard bijzondere gerechten en drankjes… Een gouden combinatie vinden wij van Brandstof!

 

Alleen het zijn er tegenwoordig zo veel… De keuzestress slaat toe! Maar geen reden tot paniek, Brandstof Events heeft op de website alvast een eerste selectie gemaakt van de beste foodtrucks uit alle windstreken. Dit zijn dus alleen kwaliteits-foodtrucks en professionals, er is geen ruimte voor koekenbakkers in ons overzicht!  

 

Meer weten over de mogelijkheden en de prijzen?  Wij gaan graag samen met jou op zoek naar hét perfecte plaatje, uiteraard rekening houdend met de wensen en het budget. Van een groots personeelsfeest dat een knaller moet worden tot een sfeervol feestje thuis voor intimi, Brandstof Events weet in samenspraak met de opdrachtgever áltijd de juiste snaar te raken. Bij elk feest of evenement komen er tijdens het plannen bovendien wel wat beren op de weg, maar wij denken graag in mogelijkheden om hier zo soepel mogelijk op te anticiperen. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen of speciale verzoekjes. Dat kan via onze website, per telefoon of middels een e-mailtje. Keuze te over!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht