Foodtrucks huren

Foodtrucks huren is hot. Want deze rollende keukens zijn niet alleen leuk op festivals, ook voor bedrijfsfeesten of privéfeesten zijn ze een lekkere én leuke optie voor de catering van de hapjes en drankjes. Met foodtrucks haal je namelijk bijzondere gerechtjes en drankjes in huis, gepresenteerd en geserveerd op sfeervolle wijze. Een mooie toevoeging aan je eigen feest!

 

Bovendien is het nu ook niet meer nodig om de verschillende rijdende keukens en rollende barretjes individueel te benaderen, want wij van Brandstof hebben de beste foodtrucks al voor je in een overzicht geplaatst op onze website. Het enige dat jij dus nog hoeft te doen is kiezen, klikken en proeven maar!

 

Van een groots opgezet bedrijfsevenement met alles erop en eraan tot een intiem feestje in de eigen tuin waarbij het op de details aankomt, met Brandstof Events ben je verzekerd van een totaalplaatje dat klópt. Bij elk event ontstaan er tijdens het organiseren bovendien wel wat obstakels, maar wij denken graag in oplossingen om hier zo creatief mogelijk mee om te gaan. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen bij mogelijke interesse, vragen of speciale verzoekjes. Dit is mogelijk via onze website, telefonisch of per e-mail. Kansen genoeg!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht