Foodtruck inhuren

Foodtrucks are here to stay! Tenminste, als het aan ons ligt wel… Want kleurrijke ondernemers die met passie voor food en een flinke dosis enthousiasme bijzondere gerechten op ‘tafel’ zetten vanuit hun net zo bijzondere foodtrucks, dat spreekt toch iederéén aan?!    

 

Wij van Brandstof Events vinden dit in ieder geval dé perfecte manier om de catering te (laten) verzorgen. Om het ook nog wat overzichtelijker te maken hebben we alvast de allerleukste foodtrucks in een overzicht geplaatst op onze website. Dit zorgt ervoor dat foodtruck(s) inhuren niet alleen leuk en lekker is, maar ook nog eens snel en eenvoudig. Dat is dus kijken, klikken en smullen maar!

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de eventuele kosten? Wij gaan op zoek naar een passende oplossing voor alle wensen en alle budgets. Van een massaal bedrijfsfeest dat de aandacht moet trekken tot een intiem feestje aan huis waarbij alles tot in detail moet kloppen, Brandstof Events weet in samenspraak met de opdrachtgever áltijd de juiste snaar te raken. Voor een eventbureau is het uiteraard belangrijk om kritische te kijken naar de mogelijke knelpunten, wij vinden het echter nóg belangrijker om samen te zoeken naar geschikte oplossingen voor de beren die we mogelijk op de weg tegenkomen. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen of speciale verzoekjes. Dat kan via onze website, per telefoon of middels een e-mailtje. Keuze te over!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht