Foodtruck boeken

Foodtrucks zijn on a roll! En wij snappen wel waarom. Originele gerechten en drankjes, geserveerd door kleurrijke mensen vanuit bijzondere foodtrucks… Geweldig toch?! Want eten is nou eenmaal méér dan proeven alleen. Met foodtrucks haal je niet alleen lekker eten in huis, maar ook chefs die deze gerechten met liefde bereiden en op een leuke manier presenteren. Een prettig en gemoedelijk sfeertje gegarandeerd.      

 

Op de website van Brandstof Events staan alvast de beste en leukste foodtrucks in een overzicht geplaatst. Ook verzorgen wij het aanvragen van de offerte(s), het contact met de foodtruckers en de facturatie. Dat is dus kijken, klikken en happen maar!

 

Meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Wij gaan op zoek naar een passende oplossing voor alle wensen en alle budgets. Van een groots personeelsfeest dat een knaller moet worden tot een sfeervol feestje thuis voor intimi, Brandstof Events weet in samenspraak met de opdrachtgever áltijd de juiste snaar te raken. Voor een evenementenbureau is het uiteraard belangrijk om een kritische blik op de mogelijke knelpunten te werpen, wij vinden het echter nóg belangrijker om samen te zoeken naar geschikte oplossingen voor de beren die we op de weg tegenkomen. Schroom derhalve niet om contact met ons op te nemen bij mogelijke interesse, vragen of speciale verzoekjes. Dit is mogelijk via onze website, telefonisch of per e-mail. Kansen genoeg dus!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht