Food trucks

Food trucks zijn hot & happening. We zien ze dan ook overal opduiken tegenwoordig; van festivals tot bedrijfsfeesten en van bruiloften tot recreatieparken. Maar wat voegen deze rijdende keukens en barretjes nou eigenlijk toe? Ten eerste zorgen zij (en dat werd tijd ook) voor diversiteit op het gebied van food. Steeds minder vaak nemen we genoegen met de standaard snacks die op elke hoek van de straat te verkrijgen zijn, maar in plaats daarvan kiezen we vaker voor de bijzondere gerechten en eerlijke producten die vanuit de verschillende food trucks geserveerd worden. Ten tweede zorgen food trucks met hun opvallende  looks direct voor een leuk en ongedwongen sfeertje. Een leuke toevoeging aan de hapjes en drankjes, want het oog wil natuurlijk ook wat!

 

Gelukkig is het boeken van verschillende food trucks tegenwoordig ook nog eens een fluitje van een cent. Op de website van Brandstof Events staan namelijk de lekkerste en gaafste food trucks die ons land rijk is alvast in een handig overzicht geplaatst. Dat is dus zoeken, boeken en happen maar!

Meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Wij staan open voor een grote hoeveelheid aan wensen en budget ranges. Van een massaal bedrijfsfeest dat de aandacht moet trekken tot een intiem feestje aan huis waarbij alles tot in detail moet kloppen, Brandstof Events zorgt in onderling overleg áltijd voor de juiste touch. Bij elk feest of evenement komen er tijdens het plannen bovendien wel wat beren op de weg, maar wij denken graag in mogelijkheden om hier zo soepel mogelijk op te anticiperen. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen of speciale verzoekjes. Dat kan via onze website, per telefoon of middels een e-mailtje. Keuze te over!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht