Food trucks huren

Niet alleen op (food) festivals, maar ook op zakelijke feesten en bruiloften worden steeds vaker food trucks ingezet als exclusieve en bijzondere catering. En terecht wat ons betreft! Kleurrijke chefs die (h)eerlijke gerechtjes met aandacht voor detail serveren vanuit fraaie eye catchers, dat wil toch iedereen wel…

 

Gelukkig is het tegenwoordig dan ook mogelijk om in een handomdraai één of meerdere food trucks tegelijkertijd te huren. Op de website van Brandstof staan alvast de leukste en lekkerste food trucks op een rijtje om het kiezen nóg makkelijker te maken. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar een keuze te maken uit het gevarieerde aanbod, wij doen de rest.  

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de eventuele kosten? Wij gaan op zoek naar een passende oplossing voor alle wensen en alle budgets. Van een massaal bedrijfsfeest dat de aandacht moet trekken tot een intiem feestje aan huis waarbij alles tot in detail moet kloppen, Brandstof Events zorgt in overleg met de opdrachtgever áltijd voor de juiste touch. Bij elk event ontstaan er tijdens het organiseren bovendien wel wat obstakels, maar wij denken graag in oplossingen om hier zo creatief mogelijk mee om te gaan. Contacteer ons dus gerust in geval van speciale verzoekjes, opmerkingen of algemene vragen. Dat is mogelijk via een van de contactformulieren op onze website, per telefoon of per e-mail. De keuze is reuze!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht