Food truck

Food trucks, je ziet ze tegenwoordig op ieder zichzelf respecterend festival. Het publiek neemt (gelukkig) geen genoegen meer met patat, snacks en pizza alleen. Naar schatting zijn er in 2016 zo’n 500 van die rijdende keukens en food festivals en pop-up events met foodtrucks schieten in het hele land als paddenstoelen uit de grond. En terecht wat ons betreft… Want wat is er nou vervelend aan kleurrijke bussen, caravans en bakfietsen die allen hun best doen om originele en bijzondere gerechtjes aan te bieden? Precies, helemaal niets!

 

Wij van Brandstof Events organiseren met veel plezier pop-up events met food trucks en andere mobiele concepten. Laat je dus verrassen door onze creativiteit en expertise op het gebied van food trucks en werk samen met ons toe naar een gedenkwaardig evenement. Óf huur makkelijk en snel je foodtruck(s) via onze website; wij hebben de leukste en beste rollende keukens alvast voor je op een rijtje gezet!

 

Meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Wij gaan graag samen met de opdrachtgever op zoek naar hét perfecte plaatje, rekening houdend met de wensen en het budget. Van een groots personeelsfeest dat een knaller moet worden tot een sfeervol feestje thuis voor intimi, Brandstof Events weet in samenspraak met de opdrachtgever áltijd de juiste snaar te raken. Wij kijken uiteraard kritisch naar mogelijke obstakels met betrekking tot de wensen en budgets die op tafel liggen, maar we richten ons met name op kansen en mogelijkheden om ze óp te lossen. Contacteer ons dus gerust in geval van speciale verzoekjes, opmerkingen of algemene vragen. Dat is mogelijk via een van de contactformulieren op onze website, per telefoon of per e-mail. De keuze is reuze!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht