Food truck vegan

Een steeds groter deel van onze voeding en drankjes is tegenwoordig ook biologisch of vegan (veganistisch) te verkrijgen. Eindelijk! En als je voor biologische of vegan catering wil gaan dan zit je helemaal goed bij food trucks. Door hun mobiele en flexibele karakter zijn deze rollende keukens als geen ander in staat om snel in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen als het gaat om vegan voeding. Zo zijn er in Nederland al diverse vegan food trucks; mobiele keukens die zich volledig hebben toegespitst op veganistische gerechten.

 

Maar hoe vind je die dan? Heel simpel eigenlijk, op de website van Brandstof Events hebben wij de beste vegan food trucks die ons land rijk is al voor je in een overzicht geplaatst. Ook verzorgen wij het contact met en de betaling van die food trucks. Specifiek zoeken op vegan of bio food trucks kan simpel door te selecteren op ‘vegan’ of ‘biologisch’. Het enige dat jij dus nog hoeft te doen is de leukste vegan food truck selecteren en smullen maar!

 

Meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Wij gaan op zoek naar een passende oplossing voor alle wensen en alle budgets. Van een groots personeelsfeest dat een knaller moet worden tot een sfeervol feestje thuis voor intimi, Brandstof Events weet in samenspraak met de opdrachtgever áltijd de juiste snaar te raken. Bij elk event ontstaan er tijdens het organiseren bovendien wel wat obstakels, maar wij denken graag in oplossingen om hier zo creatief mogelijk mee om te gaan. Contacteer ons dus gerust in geval van speciale verzoekjes, opmerkingen of algemene vragen. Dat is mogelijk via een van de contactformulieren op onze website, per telefoon of per e-mail. De keuze is reuze!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht