Food truck inhuren

Food trucks zijn booming. En wij snappen wel waarom… Het eten vanuit food trucks wordt namelijk bereid door échte foodies die hun ziel en zaligheid in de gerechten stoppen. Dit zorgt voor verse en creatieve gerechten, geserveerd met liefde en oog voor detail. Daarnaast zien de meeste foodtrucks er ook nog eens leuk en feestelijk uit, beter kan toch bijna niet?!

 

Team Brandstof heeft alvast de lekkerste, leukste en meest originele food trucks voor je uitgezocht en in een overzicht geplaatst. Verder verzorgen wij het contact met de foodtruckers, de vergelijking van de diverse offertes en de betaling. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is genieten van de heerlijke gerechten en drankjes…      

 

Meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Wij gaan graag samen met de opdrachtgever op zoek naar hét perfecte plaatje, rekening houdend met de wensen en het budget. Van een groots personeelsfeest dat een knaller moet worden tot een sfeervol feestje thuis voor intimi, Brandstof Events weet in samenspraak met de opdrachtgever áltijd de juiste snaar te raken. Wij vinden het belangrijk om kritisch te kijken naar mogelijke knelpunten, maar nóg belangrijker om samen te kijken naar creatieve oplossingen voor de ‘problemen’ die we onderweg kunnen tegenkomen bij het realiseren van alle wensen. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen of speciale verzoekjes. Dat kan via onze website, per telefoon of middels een e-mailtje. Keuze te over!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht