Food truck huren

Zoek je een lekkere en originele oplossing voor de catering van je evenement of wil je graag je ‘eigen’ food truck evenement op het bedrijfsterrein? En wil je graag professioneel geholpen worden met alle aspecten die op je pad komen bij de planning en realisatie hiervan? Brandstof Events bedenkt, ontwerpt en realiseert mobiele catering op maat voor iedereen die een event aan het plannen is. Met veel plezier en oog voor detail  zorgen wij voor mobiele cateraars, pop-up DJ’s en alles wat er verder komt kijken bij het opzetten van een event. You name it en wij doen het!

 

Laat je dus verrassen door onze creativiteit, expertise en inventiviteit en werk samen met ons aan een memorabel evenement. Naast de catering die we realiseren begeleiden we je desgewenst in het hele proces; van het eerste ruwe idee tot een compleet uitgevoerd concept. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de eventuele kosten? Wij staan open voor een grote hoeveelheid aan wensen en budget ranges. Van een massaal bedrijfsfeest dat de aandacht moet trekken tot een intiem feestje aan huis waarbij alles tot in detail moet kloppen, Brandstof Events zorgt in onderling overleg altijd voor de juiste touch/Brandstof Events weet in samenspraak met de opdrachtgever altijd de juiste snaar te raken. Wij vinden het belangrijk om kritisch te kijken naar mogelijke knelpunten, maar nóg belangrijker om samen te kijken naar creatieve oplossingen voor de ‘problemen’ die we onderweg kunnen tegenkomen bij het realiseren van alle wensen. Schroom derhalve niet om contact met ons op te nemen bij mogelijke interesse, vragen of speciale verzoekjes. Dit is mogelijk via onze website, telefonisch of per e-mail. Kansen genoeg dus!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht