Food truck bruiloft

We zien ze steeds vaker verschijnen in het straatbeeld en op festivals, maar op een bruiloft komen ze hélemaal goed tot hun recht; food trucks. Als je sfeervolle decoratie zoekt en je gasten wilt verrassen met de lekkerste gerechtjes dan kun je altijd wel een foodtruck vinden die helemaal in het plaatje past.

Van zoet tot hartig en van oud-Hollands tot exotisch, van vega en biologisch tot de hipste cocktails… Werkelijk álles is te verkrijgen vanuit deze mobiele keukens en barretjes! Een ontzettend leuk en gevarieerd alternatief voor het traditionele bruiloftsdiner dus. Wil je echter tóch liever een klassiek bruiloftsdiner serveren aan de gasten? Ook dan kan het leuk zijn om als aanvulling een food truck in te huren voor de gasten. Denk bijvoorbeeld aan de beste barista koffie vanuit een piaggio, een verse late night snack, een bakfiets/food truck met cocktails of een stijlvolle bubbels food truck bij het toostmoment. Extra bonus; de rijdende keukens en barretjes doen het ook nog eens heel leuk op trouwfoto’s!

Op de website van Brandstof Events hebben wij de lekkerste en meest originele rollende keukens alvast in een overzicht geplaatst. Het is dus alleen nog maar een kwestie van kijken, klikken en happen maar!       

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de eventuele kosten van één of meerdere food trucks op je bruiloft? Wij gaan graag samen met het bruidspaar op zoek naar hét perfecte plaatje, rekening houdend met de wensen en het budget. Wij vinden het belangrijk om kritisch te kijken naar mogelijke knelpunten, maar nóg belangrijker om samen te kijken naar creatieve oplossingen voor de ‘problemen’ die we onderweg kunnen tegenkomen bij het realiseren van alle wensen voor de bruiloft. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen of speciale verzoekjes. Dat kan via onze website, per telefoon of middels een e-mailtje. Keuze te over!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht