Food truck boeken

Food trucks zijn hot. En terecht wat ons betreft… Met food trucks kun je namelijk een grote diversiteit aan gerechten op je pop up evenement laten komen en makkelijk inspelen op de meest actuele trends op het gebied van food. Bovendien wil het oog natuurlijk ook wat. Met één of meerdere food trucks op je terrein haal je in een handomdraai het gemoedelijke en informele festivalsfeertje in huis. Wie wil dat nou niet?!

 

Wij van Brandstof Events hebben de allerleukste en lekkerste food trucks alvast voor je geselecteerd en op een rijtje gezet. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de leukste kar(ren) uitzoeken op onze website en , wij zorgen voor de rest! Benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven of wil je graag één of meerdere food trucks bestellen? Wij gaan op zoek naar een passende oplossing voor alle wensen en alle budgets. Van een groots opgezet bedrijfsevenement met alles erop en eraan tot een intiem feestje in de eigen tuin waarbij het op de details aankomt, met Brandstof Events ben je verzekerd van een totaalplaatje dat klópt. Voor een evenementenbureau is het uiteraard belangrijk om een kritische blik op de mogelijke knelpunten te werpen, wij vinden het echter nóg belangrijker om samen te zoeken naar geschikte oplossingen voor de beren die we op de weg tegenkomen. Contacteer ons dus gerust in geval van speciale verzoekjes, opmerkingen of algemene vragen. Dat is mogelijk via een van de contactformulieren op onze website, per telefoon of per e-mail. De keuze is reuze!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht