Food truck aan huis

Om een vorkje te kunnen prikken bij diverse food trucks en je onder te laten dompelen in het leuke festivalsfeertje ga je normaal gesproken naar een food festival of een ander food truck evenement. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een food truck in huis halen of zelfs meerdere food trucks aan huis laten komen. Dat is genieten van bijzonder eten en het bekende gemoedelijk sfeertje, maar dan gewoon in je eigen achtertuin of eigen bedrijfsterrein… Het beste van twee werelden!

 

Brandstof Events heeft op de website alvast de allerleukste en lekkerste food trucks overzichtelijk op een rijtje gezet, daarvoor hoef je dus niet meer het internet af te struinen. ‘Onze’ foodtruckers zijn professioneel, betrouwbaar en maken gebruik van kwaliteitsproducten. Neem dus snel een kijkje in onze keuken en wie weet heb jij binnenkort ook een food truck aan huis!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven? Wij gaan op zoek naar een passende oplossing voor alle wensen en alle budgets. Van een groots personeelsfeest tot een sfeervol feestje thuis voor intimi, Brandstof Events weet in overleg met de opdrachtgever áltijd de juiste snaar te raken. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen of speciale verzoekjes. Dat kan via onze website, per telefoon of middels een e-mailtje. Keuze te over!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht