Catering food truck

Laten we eerlijk zijn; de kwaliteit van de catering is cruciaal op élke borrel, receptie en bruiloft. Met de inzet van food truck catering ben je niet alleen verzekerd van lekkere en originele catering, maar worden de hapjes en drankjes ook nog eens op een leuke manier gepresenteerd en uitgeserveerd. Win-win! Het mobiele karakter van food trucks zorgt er bovendien voor dat ze flexibel in kunnen spelen op de wensen van de opdrachtgever én op de laatste ontwikkelingen in food land.    

 

Wij van Brandstof Events hebben de leukste, lekkerste en meest originele foodtrucks in een overzicht geplaatst om het maken van een keuze wat eenvoudiger te maken. Ook zorgen wij voor het aanvragen van de verschillende offertes en de overige contacten met de food truckers. Rest jou alleen nog het oppeuzelen van de gerechten!   

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de eventuele kosten van het inschakelen van food trucks als catering? Wij staan open voor een grote hoeveelheid aan wensen en budget ranges. Van een groots opgezet bedrijfsevenement met alles erop en eraan tot een intiem feestje in de eigen tuin waarbij het op de details aankomt, met Brandstof Events ben je verzekerd van originele catering die klópt. Schroom derhalve niet om contact met ons op te nemen bij mogelijke interesse, vragen of speciale verzoekjes. Dit is mogelijk via onze website, telefonisch of per e-mail. Kansen genoeg dus!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht