Foodtrucks zonder food

Een foodtruck zonder food?! Is dat niet als een concert zonder muziek? Zeker niet, want ook fun-activiteiten kunnen uitstekend vanuit een leuk retro voertuig of object plaatsvinden.

Door: Renate

07-05-2021

Foodtrucks Op Een Rijtje

‘Let me entertain you’ is het algemene motto. Als we naar een muziekfestival gaan, willen we naast muziek en goed eten en drinken een beetje extra fun. Voor als er net een optreden is dat we iets minder leuk vinden. Of wanneer we onze oren een half uurtje rust gunnen.

En dan zijn er gelukkig die leuke foodtrucks zonder food. Die trouwens ook een hit zijn op je bruiloft, privéparty of op een bedrijfsfeest. We zetten een aantal non-food trucks voor je op een rij.

Mobiel fotohokje

Ken je ze nog? Die fotohokjes op het treinstation waar je met je bestie hikkend van de lach vier zwart-witfoto’s liet maken. Formaatje pasfoto en uiteraard met je ogen dicht omdat die flits weer net te vroeg kwam. Die nostalgie is weer helemaal terug nu je je kunt uitleven in een fotobusje.

Een fotobusje of photobooth is een perfecte gadget op je feest of event. Buiten de lol die je ervan hebt, heb je na je feest de leukste foto’s op je prikbord. Meestal worden er grappige attributen bijgeleverd zodat zelfs je meest introverte gasten uit hun comfortzone durven te stappen. Vooraf maak je duidelijke afspraken met de eigenaar over wat is inbegrepen en wat niet.

Barbier op wielen

Zodra de hippe baarden verschenen op festivals en events, waren daar ook de barbiers om al dat moois in het gareel te houden. In korte behandelingen van een half uurtje worden je gasten geknipt en geschoren. Inmiddels zijn er ook voldoende mogelijkheden voor de vrouwelijke feestgangers. Denk aan braidbars voor prachtige vlechten, nail art voor een set wilde festivalnagels en wenkbrauw- en wimperwalhalla’s om je knipoog op dat leuke feest een beetje extra kracht bij te zetten.

DJ on the road

Ook de muziek op je feest, bruiloft of event kun je helemaal in festivalsfeer neerzetten. Mobiele DJ’s in prachtige vintagetrucks, op bakfietsen, in caravans en auto’s zorgen voor een lekker achtergrondmuziekje of een knallende beat. Vanuit een top-of-the-bill geluidsinstallatie met effecten of juist vanaf retro vinylplaatjes. En onder het motto ‘u vraagt, wij draaien’ bepaal je helemaal zelf welke muziek jij wilt horen op je feest. 

Shoppen op locatie

Voor veel van ons mag shoppen op elk moment van de week, van de dag, gewoon anytime! Ook op een festival of feest. Natuurlijk niet om je hele voorjaarsgarderobe bij elkaar te shoppen, maar een goeie gadget of mooie accessoire scoren draagt flink bij aan de feestvreugde. Met een paar trucks creëer je al snel een kleine markt waar je gasten tussen de activiteiten door even kunnen rondslenteren.

Cocktailbar

Zoek je wat originelers dan een wijntje en een spaatje? Huur dan een mobiele cocktailbar. Zij schenken de meest memorabele drankjes voor jouw feest. Bijzondere bieren van kleine brouwerijen, eigen gemaakte likeurtjes en kleurrijke cocktailfeestjes. Voor de Bob’s onder je gasten zijn er creatieve mocktails en vers gemaakte smaakwaters en limonades. Ook lekker na een stevig rondje dansen!

Kortom, waar foodtrucks vooral heerlijk eten uit hun wagen toveren, zijn er inmiddels heel veel andere mobiele mogelijkheden om je feest of event nog leuker te maken. Met grote dank aan de originele foodtrucks uiteraard, want zij hebben deze trend in gang gezet.

Onze website plaatst enkele noodzakelijke cookies om deze site gebruiksvriendelijke te maken en het gebruik ervan door bezoekers te begrijpen.