5 verschillende bakfietsen, voor ieder wat wils

Foodtrucks zijn hot! Maar misschien ben je nog in de veronderstelling dat het huren van een foodtruck een hele organisatie is. Dat valt reuze mee! Zeker bakfietsen zijn zeer toegankelijk. Valt er wat te vieren en heb jij een leuke locatie uitgezocht in bijvoorbeeld een park of ander gebied waar verder geen voorzieningen zijn? Een bakfiets met de heerlijkste drankjes en hapjes is dan zeker een uitkomst

Door: Ruby

07-05-2021

Buitengewoonbakfiets in een weiland

Het geeft net wat extra sfeer aan je verjaardagsfeestje, jubileum of festivalbruiloft. Ook voor zakelijke evenementen is de bakfiets foodtruck een leuke toevoeging om het publiek wat dichter bij elkaar te brengen en te voorzien van goede koffie, bubbels of snacks.

Ander bijkomend voordeel is dat je met het oog op duurzaamheid, met een bakfiets helemaal save zit. Geen vervuilende uitlaatgassen. Zo weet je zeker dat je ook terecht kunt binnen de milieuzones van de grote steden. En met een bakfiets duik je zo een stadspark in, ideaal!

Voor elke gelegenheid staat er wel een leuke bakfiets paraat. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

1. Buitengewoon Bubbels

Wat een plaatje! Met de compleet gerestaureerde champagnebakfiets van Buitengewoon Bubbels kun je wel aankomen. Bubbels, cocktails, whiskey’s of gewoon koffie & thee; vanuit deze bakfiets serveren ze de lekkerste drankjes met oog voor detail en kwaliteit. Het gehele assortiment is ook biologisch verkrijgbaar en een glimlach is standaard inbegrepen bij de service!

De bakfiets komt geheel in stijl op locatie, inclusief grote parasol ter overkapping, (achtergrond)muziek en aankleding. Een echte toevoeging voor het feestje en een originele manier om drankjes te serveren.

De vintage bakfietsen van Buitengewoon Bubbels komen op elke locatie in Nederland en België. Waar wacht je nog op? Lees meer over Buitengewoon Bubbels.

2. Zin in friet

Friet - of patat, daar zijn de meningen nogal over verdeeld - is altijd een goed idee! Wij hebben bij Brandstof Events twee Frietbakkers die dat vanuit een bakfiets doen; De Frietfiets en De Frieterij.

De Frietfiets bakt vanuit een bakfiets échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land! En dat op elke gewenste locatie in Nederland. Hun omgebouwde antieke witte bakfiets heeft een moderne maar tegelijk authentieke uitstraling, ook zeer geschikt voor bruiloften.

Heb je het over friet, dan kom je ook al snel uit bij onze zuiderburen. Vlaamse frieten en geen bakfiets maar een frietvelo. Zo noemen ze dat bij de Frieterij uit België. Vanuit de ‘frietvelo’ serveren zij niet alleen frietjes volgens grootmoeders recept, je kunt ook kiezen voor huisgemaakt stoofvlees, verschillende soorten kroketten of hamburgers. Lees meer over de Frietfiets en de Frieterij.

3. Koffieleuten bij Coffee on Wheels

Koffie, een goed begin van de dag, een oppepper tijdens de pauze of een goede afsluiter van een maaltijd. Met een koffiebar op je evenement maak je iedereen blij!

Coffee on Wheels is een initiatief van CasaBarista, een landelijke specialist voor topklasse koffie. Zij hebben een uniek franchiseconcept ontwikkeld voor Barista’s. Landelijk verspreid bieden zij een totaal koffieconcept voor consumenten en de zakelijke markt. Het doel is dat topkwaliteit koffie bereikbaar wordt voor koffieliefhebbers in Nederland en België.

Zij verzorgen koffiecatering op zakelijke en particuliere evenementen. Met hun unieke mobiele espressobars zorgen ze voor heerlijke koffie, thee en een onvergetelijk moment op je evenement. Taarten, brownies of andere lekkernijen van topkwaliteit kunnen zij ook verzorgen. Lees meer over Coffee on Wheels.

4. BAKfiets van WALDO

Ben jij een echte zoetekauw en heb je liever een stuk taart dan een frietje mayo, dan zit je bij de BAKfiets van WALDO chocolade & patisserie goed. Verwen je gasten met een lekker taartje voor bij de koffie of als afsluiting van het diner bij het dessert. Het assortiment gaat in overleg. Je kunt kiezen uit brownies in diverse smaken of eenpersoonstaartjes in de smaken lemon pie merengue, cheesecake, framboos crumble taart, carrotcake en chocoladetaart. Lees meer over WALDO.

5. Oesterparel

Echt feestelijk wordt het met een oester. Wil jij je feestje wat meer glamour geven of houd je gewoon ontzettend veel van oesters, dan mag een oesterbar niet ontbreken. Oesterparel serveert vanuit hun oesterbakfiets seafood in allerlei soorten en bereidingen. Warme oesters, een oestershot of een zalig oestersoepje, je zegt het maar. Naast oesters hebben ze ook kaviaar of ander seafood in hun assortiment. Uiteraard gaan de oesters gepaard met een lekker wijntje of bubbeltje. Deze rijdende oesterbar komt door heel Nederland. Lees meer over Oesterparel.

Onze website plaatst enkele noodzakelijke cookies om deze site gebruiksvriendelijke te maken en het gebruik ervan door bezoekers te begrijpen.