De beste locaties voor jouw bruiloft met foodtruckcatering

Foodtruckcatering is al bijna niet meer weg te denken en is een ideale manier om de gasten op je bruiloft te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Niet alle locaties bieden de mogelijkheid om zelf de catering te regelen. Mocht je dus van plan zijn om één of meerdere foodtrucks in te huren op je bruiloft, kijk dan goed of de trouwlocatie hierin kan voorzien.

Door: Ruby

15-07-2021

Blauwe foodtruck

Dat foodtrucks op je evenement een goed idee zijn, hoef je ons niet meer te vertellen. Ook op de mooiste dag van je leven misstaat een sfeervolle bubbelfiets, chique oesterbar of gezellige koffietruck niet. De ideale bruiloft ziet er voor iedereen anders uit en gelukkig zijn er tal van mogelijkheden qua aankleding, locatie en catering.

Trouwen in het Bos

Niet één locatie, maar meteen vele mooie en bijzondere plekjes om jouw ultieme bruiloft te vieren. Trouwen in het Bos helpt je bij het vinden van rustige en sfeervolle locaties in een bos - de naam zegt het al -, een boomgaard of ander mooi stukje natuur. Deze plekken zijn niet standaard uitgerust met een bar of restaurant, dus kun je mooi zelf iets regelen. Geen zin in standaard menu’s? Laat verschillende foodtrucks komen en verras je gasten met diverse keukens. Of laat het diner uitserveren en voeg op verschillende momenten van de dag een speciale truck toe. Een barista voor het koffiemoment, een champagnebar voor het proosten, een truck die de aperitieven en snacks verzorgt en wellicht nog eentje voor het dessert.

Trouwen in het Bos staat voor je klaar om te helpen waar nodig. Bespreek met hen je wensen, kies voor een arrangement of laat alleen de locatie aankleden. Alles is mogelijk! Maar het belangrijkste, je zit niet vast aan een standaard menu en de locaties lenen zich voor het neerzetten van een foodtruck, of twee, of drie.

Lees meer over Trouwen in het Bos.

De Kruimel

Bij De Kruimel in Gasselte (Drenthe) eet je van drie walletjes. Zij beschikken namelijk over een idyllisch, middeleeuws kerkje, een landelijke tuin met appelbomen én een strandje. Wat wil je nog meer? Een foodtruck natuurlijk! Ook dat is hier mogelijk. Ga voor jouw favoriete keuken met één of meerdere mobiele foodtrucks. Voor een bruiloft in festivalstijl ben je hier ook aan het goede adres. Al je wensen zijn bespreekbaar en ze verzorgen alles tot in de puntjes. Het is ook niet voor niets dat De Kruimel tot de beste trouwlocatie van Nederland is uitgeroepen.

Aangezien Drenthe niet voor iedereen om de hoek is, is er ook een mogelijkheid tot overnachten.

Lees meer over De Kruimel.

Feel Good TentEvent

In de bossen van Lage Vuursche ligt de locatie van Feel Good TentEvent verborgen, op het prachtige landgoed Pijnenburg. Een mooie zonnige open plek in het bos, in het groen van de Utrechtse Heuvelrug. Centraal gelegen en goed bereikbaar - wel zo handig voor de foodtrucks.

Ook al ligt het midden in de natuur, de locatie is voorzien van de nodige faciliteiten om het jou en je gasten naar de zin te maken. De ultieme locatie voor een sprookjesachtige en sfeervolle bruiloft. Ook het thema festivalbruiloft komt hier goed tot zijn recht door de inrichting met tenten, kronkelige bospaadjes en knusse lichtjes.

Genoeg ruimte om een scala aan foodtrucks neer te zetten en al je lievelingshappen te serveren. Waan je op je eigen mini foodtruckfestival of maak er een bourgondische bruiloft van.

Lees meer over Feel Good TentEvent.

Het Wapen van Zoetermeer

Ondanks de uitgebreide arrangementen en mogelijkheden van walking dinner tot barbecue, is het ook mogelijk om bij het Wapen van Zoetermeer zelf je catering te regelen. Kom maar door dus met je favoriete foodtruck.

De boerderij beschikt over een prachtige buitenlocatie met rieten overkappingen. Leuk om per overkapping een soort thema te creëren met bijpassende foodtruck(s). Denk aan een eigen foodtruck voor de kids, een foodtruck met champagne en oesters en eentje met snacks en borrelhapjes.

Lees meer over Het Wapen van Zoetermeer.

Eigen catering

Uiteraard zijn er talloze mooie trouwlocaties in Nederland waar we pagina’s vol over kunnen schrijven, maar het belangrijkst is dat jouw hart er sneller van gaat kloppen. Wil jij graag foodtrucks op je bruiloft, dan is het belangrijk om te letten op de mogelijkheid tot het regelen van eigen catering en op de bereikbaarheid van de locatie. De foodtruck moet er wel kunnen komen en dat gaat op een eilandje of aan het strand net iets lastiger dan in een bos of bij een landgoed.

Onze website plaatst enkele noodzakelijke cookies om deze site gebruiksvriendelijke te maken en het gebruik ervan door bezoekers te begrijpen.