De 5 vetste foodtrucks

Een vette hap, iedereen zwicht er wel eens voor. Een goed gevulde hamburger als ultiem katervoedsel, een patatje oorlog als heimelijk genoegen tijdens je zwangerschap of een bitterbal of kaastengel voor de lekkere trek tijdens een VrijMiBo. Tja, gezond is anders… maar lekker is het wel!

Door: Ruby

30-11-2021

Hamburger

Ook tijdens je evenement of feest zijn er momenten dat je je publiek of gasten wel kunt verwennen met een lekker vette hap of snack. Wat dacht je van de midnight snack tijdens je bruiloft. Er zitten al flink wat biertjes of vodka’tjes in, de voetjes gaan van de vloer en de maag begint alweer te knorren. Niemand die dan nog een kleffe pizzapunt kan weerstaan… Toch?

Of je komt net uit een seminar waar je je hersenen flink hebt laten kraken. Het is einde van de middag en tijdens de lunch heb je net niet genoeg gegeten omdat je druk bezig was met netwerken. En daar komt ie dan voorbij, de schaal met bittergarnituur. Een lekker koud biertje erbij en de ruggengraat is ver te zoeken.

Ach, het gaat om de balans hé. Dan mag je best wel eens uit de bocht vliegen. Deze 5 foodtrucks helpen je daar graag bij!

Fritéz Haute Friture

Als je dan snackt, doe het dan verantwoord. En dat kan bij Fritéz met hun biologische frieten.

De missie bij Fritéz is om op een zo duurzaam mogelijke manier, de beste kwaliteit friet te leveren. Ze werken niet alleen met biologische (onbespoten) aardappelen, maar ook met duurzaam afbreekbare disposables en een zero-waste beleid.

Overal snijden ze hun aardappels ter plekke wat altijd de beste kwaliteit garandeert. En wat is friet zonder een lekkere snack? Naast de bio-friet bakken ze ook graag de lekkerste snacks: van traditionele tot verrassende duurzame snacks. Ze kunnen zelfs het gerecht compleet maken met heerlijke stoof waar ze ook een vegan versie van ontwikkeld hebben.

Ze zijn in het bezit van verschillende authentieke foodtrucks, dus er is er altijd wel eentje die past bij de sfeer van jouw evenement.

Lees meer over Fritéz Haute Friture.

Felfella

Denk je aan een vette hap of guilty pleasure, dan komt het broodje shoarma of de kapsalon voor velen zeker in aanmerking. Kruidig, geroosterd vlees overladen met knoflooksaus en eventueel gesmolten kaas. Een heerlijk hap vóór, tijdens of na de borrel. Misschien niet handig voor tijdens een netwerk event - denk druipende knoflooksaus en de geur die daarbij vrijkomt - maar voor een verjaardagborrel of jubileum van een sportvereniging een prima toevoeging.

Bij Felfella hebben ze een uitgebreid menu met zowel vlees als vegetarische gerechten. Ben je toch niet zo van de vette hap, dan kun je hier ook prima terecht voor een wat lichter gerecht met bijvoorbeeld falafel.

Ze staan donderdag tot en met maandag standaard op twee verschillende locaties in Goes. Maar de truck is ook te huren voor feesten en partijen en zelfs catering op maat is een mogelijkheid.

Lees meer over Felfella.

Smoke ’n Roast

Meer dan een midnight snack of borrelhap. De mannen van Smoke ’n Roast barbecueën de lekkerste vleesgerechten voor je. Dus ook geschikt voor het diner. Vind jij ook dat je tijdens een feestje niet op de calorieën hoeft te letten? Mooi! Kom maar door met die sappige hamburgers, malse spareribs of goed gevulde broodjes pulled pork. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Smoke ’n Roast kies je uit verschillende arrangementen, allemaal goed gevuld met verschillende gerechten. En het is heus niet allemaal slecht hoor. Want bij elk arrangement is er ook genoeg keuze uit salades of bijgerechten met groenten - mocht je daar nog plek voor hebben.

De catering wordt verzorgd door vier ervaren mannen. Zij draaien hun hand niet om voor grote evenementen - wel om de burgers te flippen. Maar ook voor particuliere feesten en partijen zetten zij hun Amerikaanse smoker barbecue graag op.

Lees meer over Smoke ’n Roast.

Holy Dogs

Hotdogs, ook altijd zo’n lekkere kliederbende. Maar zeg nou zelf, het is toch de perfecte hap voor de lekkere trek of als extra bodem tijdens het borrelen. Vanuit een Amerikaanse trailer of vanuit een Vintage bakfiets serveren ze bij Holy Dogs verse broodjes hotdog. Verkrijgbaar in verschillende varianten en allemaal biologisch en duurzaam.

Met eerlijke, verse ingrediënten en de keuze uit diverse toppings doen ze er alles aan om hun hotdogs nét dat beetje extra te geven. Ze werken bij Holy Dogs met eerlijke producten, want lekker hoeft niet per se onverantwoord of ongezond te zijn.

Lees meer over Holy Dogs.

Pizzabus Sylvano

And last but not least… Pizza. Altijd goed. Een pizzapunt eet makkelijk weg, zo uit het handje. Perfect als midnight snack tijdens je bruiloft of ander feest dat tot diep in de nacht doorgaat.

Uit de pizzabus van Sylvano komen heerlijke, traditionele Napolitaanse pizza’s. Geen snelle hap, maar eerlijke Italiaanse keukenkunst. Ze maken de bodem zelf van Napolitaans meel (pizzabollen). Met dagverse streekproducten en biologische ingrediënten creëren ze een authentieke, ambachtelijke pizza.

In verschillende rondes gaan ze langs met schalen waarop verschillende smaken pizzapunten liggen. Zo kan iedereen continu genieten van een heerlijke hap naast zijn drankje.

Lees meer over Pizzabus Sylvano.

Onze website plaatst enkele noodzakelijke cookies om deze site gebruiksvriendelijke te maken en het gebruik ervan door bezoekers te begrijpen.