De 5 gezelligste foodtrucks voor kinderen

Slaat de paniek bij jou ook toe, de dagen voorafgaand aan de verjaardag van je kroost? Wat moet je nu weer organiseren voor het kinderfeestje. Wie nodig je allemaal uit op het verjaardagsfeest en vermaakt iedereen zich dan wel. Is er wel genoeg eten en voor ieder wat wils?

Of heb je iets anders te vieren, bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum waar ook veel kinderen bij aanwezig zijn. Hoe zorg je er dan voor dat die zich ook vermaken…

Door: Ruby

26-07-2021

Roze cake met ballonnen

Het antwoord is; een foodtruck! Zet een leuke foodtruck neer voor de kids en je hebt geen kind aan ze. Je kunt het natuurlijk verder uitbreiden met allerlei andere activiteiten en het zo gek maken als je zelf wilt. De foodtruck geeft in ieder geval meteen een leuke sfeer én bespaart je ook nog eens een vieze keuken en een berg afwas.

Wij zetten vast de gezelligste foodtrucks voor kinderen onder elkaar.

 

Pinky Pie

Deze roze foodtruck gaat gegarandeerd voor succes zorgen! In te huren voor feesten & partijen en voor het kinderfeestje komen ze gewoon bij je thuis.

Vanuit de foodtruck verkopen of serveren ze allerlei lekkers voor jong en oud en vooral heel veel zoetigheid. Wel eens gehoord van de Freak Shake? Denk aan een milkshake afgetopt met zoetigheid als donuts, slagroom, macarons, marshmallows en ga zo maar door. Voor de kids in verschillende varianten verkrijgbaar, maar ook voor de ouders in bijvoorbeeld een koffievariant. Iets too much? Ze hebben ook cupcakes of donuts op een stokje. En eigenlijk hebben ze nog veel meer. Bespreek je wensen en niemand zal wat te kort komen op jullie feestje.

Je kunt Pinky Pie ook inhuren voor je kinderfeestje. Jullie gaan dan met zijn allen cupcakes versieren en een cupcake cadeauspel doen. De middag sluiten jullie af met het eten van Freak Poffertjes. Misschien moeten die cupcakes dan maar aan de ouders gegeven worden…

Lees meer over Pinky Pie.

Zoet & Zopie

Bij Zoet & Zopie bestellen en betalen de kids zelf bij het kinderluikje. Ze kunnen kiezen uit een suikerspin of zoete wafel op een stokje. Voor de dorst is er limonade die de kinderen zelf kunnen inschenken met behulp van de limonadekabouter. Heb je zelf andere ideeën voor je feestje, bespreek die dan vooral met Willemijn.

Lees meer over Zoet & Zopie.

Mini Pancakes Poffertjeskraam

Warme poffertjes, gesmolten boter en zijdezachte poedersuiker. Zet een van de kramen van Mini Pancakes neer en er zullen vast niet alleen kinderen in de rij staan. Je hebt keuze uit verschillende kramen, zo hebben ze bijvoorbeeld een bakfiets, een foodtruck en een tent. Uit allemaal komen de heerlijkste poffertjes. Een leuke toevoeging aan je evenement of (kinder)feestje.

En maak je geen zorgen over de installatie. Het vervoer is inbegrepen bij de prijs en ze werken met poffertjesplaten op stroom of gas. Door de verschillende kramen die ze hebben past er altijd wel eentje op de plek die jij in gedachten hebt.

Lees meer over Mini Pancakes.

De Frietschoolbus

Niet zo van de zoetigheid? Gelukkig doen frietjes het ook altijd goed! De Frietschoolbus heeft maar liefst twee oude Amerikaanse schoolbussen én een oude Ambulance uit Duitsland. Deze zijn omgetoverd tot frietkraam en serveren de lekkerste patatjes en snacks op elke gelegenheid. De gele bussen zijn persoonlijk favoriet en brengen een leuke sfeer mee naar je feestje. Toch nét even wat feestelijker dan zelf frituren in de schuur. En voor de borrelende ouders zijn er ook nog bitterballen in verschillende smaken verkrijgbaar.

Het is ook mogelijk om alleen de bus te huren en zelf voor patatbakker te spelen.

Lees meer over De Frietschoolbus.

Friet-uurtje

Kun jij eigenlijk niet kiezen en wil je de kids verwennen met zowel patatjes als zoetigheid, dan zit je met Friet-uurtje goed. Het vrolijke en enthousiaste team bakt frietjes en snacks, maar daar blijft het niet bij. Ze hebben ook nog de optie om een popcornmachine neer te zetten, suikerspinnen te maken, te dippen in een chocoladefontein of heerlijke verkoelende ijsjes te serveren.

Als extra kun je nog de workshop frietjes bakken eraan toevoegen.

Lees meer over Friet-uurtje.

Voor kinderfeestjes aan huis is een foodtruck ideaal! Geen bende, alles wordt opgezet en weer meegenomen. Het geeft sfeer en is nét even anders dan anders. Wist je dat er ook mobiele trucks zijn die geen eten verzorgen maar bijvoorbeeld entertainment? Leuk als (extra) activiteit op het kinderfeestje of om de kids mee te vermaken op een bruiloft of receptie.

Onze website plaatst enkele noodzakelijke cookies om deze site gebruiksvriendelijke te maken en het gebruik ervan door bezoekers te begrijpen.