Biologische catering

Biologische voeding en drankjes zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Wij van Brandstof juichen deze ontwikkeling toe! Want biologische catering is niet alleen bereid met respect voor natuur en milieu, het geeft ook aan dat de producten en ingrediënten met grote zorg en oog voor detail zijn samengesteld. En dat proef je!  

 

De beste en leukste biologische catering vinden en boeken is bovendien nog nooit zo makkelijk geweest. Op de website van Brandstof Events hebben wij een ruim aanbod van biologische foodtrucks en vegan catering ondergebracht. Holy Dogs (bio) & Garbanzo (vegan) foodtrucks zijn bovendien heel makkelijk te vinden door te selecteren op ‘biologisch’ of ‘vegan’. Dat is dus kijken, klikken en biologisch happen maar!    

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de eventuele kosten? Wij gaan graag samen met de opdrachtgever op zoek naar hét perfecte plaatje, rekening houdend met de wensen en het budget. Van een groots personeelsfeest dat een knaller moet worden tot een sfeervol feestje thuis voor intimi, Brandstof Events weet in samenspraak met de opdrachtgever áltijd de juiste snaar te raken. Bij elk feest of evenement komen er tijdens het plannen bovendien wel wat beren op de weg, maar wij denken graag in mogelijkheden om hier zo soepel mogelijk op te anticiperen. Neem dus gerust contact met ons op bij vragen, opmerkingen of speciale verzoekjes. Dat kan via onze website, per telefoon of middels een e-mailtje. Keuze te over!

Hapjes

We love food! Wij verzorgen ontzettend lekkere én leuke catering op rolletjes. Want het oog wil ook wat.

Drinks

Plop! Daar moet op geproost worden… Met Brandstof ben je verzekerd van een stijlvolle verzorging van de drankjes.

Aankleding

Simsalabim! Binnen no time toveren wij een betonnen parkeerterrein of industriële loods om tot een sfeervolle feestlocatie.

Muziek

Wij zorgen voor stijlvolle en vakkundige bediening tijdens het event. Een glimlach is standaard inbegrepen…

food-truck-huren

Naam

E-mailadres

Bericht