Foodtruck Aanmelden

Beste foodtruck eigenaar, leuk dat je met ons samen wil werken! Brandstof biedt een overzichtelijk platform waarop de allerleukste foodtrucks van Nederland en België zich kunnen presenteren. Dit houdt in dat we onze foodtrucks zorgvuldig selecteren op onder meer de kwaliteit van het aanbod, de looks van de foodtruck, de regio van afkomst en het overige aanbod in deze food categorie. Op deze manier proberen wij een evenwichtig aanbod van de állerleukste foodtrucks van ons land te presenteren.

 

Wij nemen elke aanmelding die we ontvangen in overweging en bepalen vervolgens aan de hand van bovenstaande criteria of deze foodtruck in onze ogen in het overzicht past. We kunnen dus niet garanderen dat we jouw foodtruck zullen toevoegen, maar we beloven wel dat we de aanvraag in overweging nemen en je persoonlijk op de hoogte stellen van de uitkomst.

 

Hoe gaat Brandstof te werk? Heel simpel. Bezoekers van onze website kunnen via de site informatie en offertes opvragen voor het huren van één of meerdere foodtrucks. Wij verzorgen vervolgens de communicatie tussen onze opdrachtgevers en de foodtruck eigenaren. Indien de opdracht doorgaat verzorgen wij ook de betaling en de facturatie. Per opdracht rekenen wij (afhankelijk van de grootte van de opdracht) tussen de 5% en 10% aan bemiddelingskosten. Voor de foodtruck eigenaren heeft dit als voordeel dat jullie via onze website extra opdrachten kunnen verwerven en je niet bezig hoeft te houden met de communicatie met de opdrachtgever en de facturatie. Jullie hoeven alleen nog maar lekkere gerechten te serveren!

Aanmeldformulier


Door het versturen van deze informatie bevestig je dat je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.Wij verzoeken je verder om deze informatie per mail (info@BrandstofEvents.nl) te begeleiden met een aantal stijlvolle (rechtenvrije) foto’s van de foodtruck en de gerechten via WeTransfer.com. De foto’s dienen in landschap formaat te zijn en we ontvangen ze graag in zo hoog mogelijke kwaliteit.

Naam

E-mailadres

Bericht